Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2385 niezalogowanych)
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
dzieciaki ale no coz faceci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
KlaudiaHarazin napisał:
jezeli nie rozumiesz tematu posta to nie mamy o czym pisac! widac jaka jest inteligencja masakra ! tu nie ma mowy o mnie tylko o moim dziecku jak nie potrafisz czytac i jezeli ktos jest normalny i nie ma problemu to rozumie mnie a jezeli ktos ma tyle inteligencji co ty to przykro mi strasznie

Tu jest mowa o Tobie, a nie o Twoim dziecku, bo ono, poki co, nie moze samo zdecydowac, czy chce byc wystawione, jak malpka na pokaz. Ty chcesz zaspokoic swoje potrzeby, a nie potrzeby dziecka. Nawet gotowa jestes za to placic. Z kazdym kolejnym postem potwierdzasz, ze jestes pusta matka i co gorsza, jest szansa, ze wychowasz kolejnego, pustego czlowieka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
szkoda sie produkowac b ez kometarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
KlaudiaHarazin napisał:
dobre było, nie usuwaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
KlaudiaHarazin napisał:
jezeli nie rozumiesz tematu posta to nie mamy o czym pisac! widac jaka jest inteligencja masakra ! tu nie ma mowy o mnie tylko o moim dziecku jak nie potrafisz czytac i jezeli ktos jest normalny i nie ma problemu to rozumie mnie a jezeli ktos ma tyle inteligencji co ty to przykro mi strasznie

Tu jest mowa o Tobie, a nie o Twoim dziecku, bo ono, poki co, nie moze samo zdecydowac, czy chce byc wystawione, jak malpka na pokaz. Ty chcesz zaspokoic swoje potrzeby, a nie potrzeby dziecka. Nawet gotowa jestes za to placic. Z kazdym kolejnym postem potwierdzasz, ze jestes pusta matka i co gorsza, jest szansa, ze wychowasz kolejnego, pustego czlowieka.

Mama Klaudia to typowy produkt MTV. Wystarczy poczytac co publikuje na Youtube- Gdyby posluzyc sie nomenklatura budowlana to slowo pustak pasuje najbardziej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
ludzie przestancie! dajcie spokoj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Justyna J...
(jo_celyne)
Wiking
To się nie kompromituj!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
KlaudiaHarazin napisał:
ludzie przestancie! dajcie spokoj!
Tu na Tym Forum , Przyczepiliśmy się do ciebie wg ciebie złośliwie !
---
A jak jesteś odbierana na innych Poprawnych Forach Międzynarodowych , jakie Tam są komentarze ?.
Mogła byś się tą wiedzą podzielić ! .
Tylko proszę nie ściemniaj .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
to jest 1 moje forum i pierwszy raz widze tyle negatywnych kometarzy chcialam dobrze zeby pomoc dziecku a kazdy to tak odbiera ze nie wiem, co nie tylko ja prosze was o cos takiego widzialam na innych forach podobne posty i tez takie opinie miedzy innymi byly,tak jak pisalam wynika to z tego ze tyle ile ludzi jest tyle jest zdan ale szanuje co ktos pisze kazdy ma swoje zdanie i ma prawo do tego tylko nie rozumiem ze jezeli ktos nie chce pomoc to po co wgl pisac a jak juz pisac to po co takie nie mile kometarze?ja nie bede w kometarzach sie klocic bo nie mamy 5 lat. kazda matka chce dobrze dla swojego maluszka,ja napisalam post chcac dobrze a teraz to tak niektorzy pisza jakbym byla potworem, jezeli przeszkadza komus taka forma pomocy to prosze nie kometowac,to co dla dziecka jest najlepsze to matka wie najlepiej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(KlaudiaHarazin)
Wiking
ja nie mam po co klamac,chcialam tylko prosic o pomoc i tyle,nie szukam milosci,znajomych ani niczego innego na tym forum tylko tak jak napisalam. jezeli mi cos nie pasuje trzymam to dla siebie nie oceniam i nie kometuje ludzi ktorych nie znam to chyba dobrze swiadczy o mnie niz jakbym miala obrazac kogos kogo wcale nie znam to nie swiadczy o czlowieku ze jest pusty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok